Παράσταση ουσίας από τον Πολιτιστκό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου Reviewed by Momizat on . «Σας τα λέω όλα αυτά γιατί εδώ στο νησί μας, όπως κι αλλού, οι γάτες ξεχνάνε, οι άνθρωποι ξεχνάνε και η τρέλα δεν θέλει πολύ να φουντώσει πάλι φτου ξανά κι απ'τ «Σας τα λέω όλα αυτά γιατί εδώ στο νησί μας, όπως κι αλλού, οι γάτες ξεχνάνε, οι άνθρωποι ξεχνάνε και η τρέλα δεν θέλει πολύ να φουντώσει πάλι φτου ξανά κι απ'τ Rating: 0

Παράσταση ουσίας από τον Πολιτιστκό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Παράσταση ουσίας από τον Πολιτιστκό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

«Σας τα λέω όλα αυτά γιατί εδώ στο νησί μας, όπως κι αλλού, οι γάτες ξεχνάνε, οι άνθρωποι ξεχνάνε και η τρέλα δεν θέλει πολύ να φουντώσει πάλι φτου ξανά κι απ’την αρχή».
Για τον Boyd Tonkin του βρετανικού Independent, «η δυναμική του ρατσισμού και το ηθικό καθήκον της αντίστασης εναντίον του σπάνια έχουν αποδοθεί με τόσο ελκυστικό τρόπο».
Σε κάποιο νησί, φαινομενικά ήσυχο, τα πάντα κυλούν ήρεμα και ειρηνικά, ως τη στιγμή που αρχίζουν να εξαφανίζονται μυστηριωδώς κάποιες γάτες. Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το χρώμα τους. Το μαύρο, κατάμαυρο χρώμα τους. Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις εξαφανίσεις; Πως αντιδρούν οι υπόλοιπες γάτες; Ποιος είναι ο ήρωας της ιστορίας; Σε τι περιπέτειες θα μπλέξει;
Ποιους θα συναντήσει;
Σε αυτά και σε άλλα ερωτηματικά θα απαντήσουν τα παιδιά του θεατρικού εργαστηρίου του Πολιτιστικού συλλόγου Μεγαλοχωρίου στην παράσταση «Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ» του Ευγένιου Τριβιζά.
Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή