Παρέλαση με ήλιο, κάγκελα, ΜΑΤ και… ησυχία Reviewed by Momizat on . Τελείωσε πριν από λίγο η παρέλαση στα Τρίκαλα. Πολλοίτρικαλινοί "παρατάχθηκαν" κατά μήκος της οδού Β. Τσιτσάνη για να δουν τα παιδιά και ανήψια και εγγόνια τους Τελείωσε πριν από λίγο η παρέλαση στα Τρίκαλα. Πολλοίτρικαλινοί "παρατάχθηκαν" κατά μήκος της οδού Β. Τσιτσάνη για να δουν τα παιδιά και ανήψια και εγγόνια τους Rating: 0

Παρέλαση με ήλιο, κάγκελα, ΜΑΤ και… ησυχία

Παρέλαση με ήλιο, κάγκελα, ΜΑΤ και… ησυχία

Τελείωσε πριν από λίγο η παρέλαση στα Τρίκαλα. Πολλοίτρικαλινοί “παρατάχθηκαν” κατά μήκος της οδού Β. Τσιτσάνη για να δουν τα παιδιά και ανήψια και εγγόνια τους να παρελαύνουν. Δεν έγινε κάποια διαδήλωση, ούτε σηκώθηκε κάποιο πανό. Υπήρχαν όμως ΜΑΤ, με τις κλούβες σταθμευμένες στην αφετηρία των αστικών ΚΤΕΛ, επί της – τι ειρωνεία – οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, ενώ αρκετές ήταν κι οι αστυνομικές δυνάμεις που έλεγχαν την παρέλαση. Η οποία άρχισε με ελάχιστη καθυστέρηση και γενικώς κινήθηκε σε κλασικά επίπεδα.

Πλέον, οι παρελάσεις, έτσι όπως γίνονται, είναι ένα έθιμο και, όσοι δεν είχαν κάποιον γνωστό να παρελαύνει, απολάμβαναν από νωρίς τον καφέ τους, σε όλα τα καταστήματα στην Ασκληπιού και στα μανάβικα. Φυσικά, τα κάγκελα είχαν τοποθετηθεί ξανά στην κεντρική γέφυρα… Μια εικόνα που ντροπιάζει τον αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία.  Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Θανάσης Μιχαλάκης

ΥΓ: ΟΙ φωτό ανοίγουν με δεξί κλικ
ΣΗΜ.: Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με φωτογραφίες από την παρέλαση

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή