Παρέμβαση Δημ. Καπέλλα για το υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . «Λουκέτο» και στο Υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας - «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα» Πριν  ακόμη στεγνώσει το μελάνι «Λουκέτο» και στο Υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας - «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα» Πριν  ακόμη στεγνώσει το μελάνι Rating: 0

Παρέμβαση Δημ. Καπέλλα για το υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας

Παρέμβαση Δημ. Καπέλλα για το υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας

«Λουκέτο» και στο Υποθηκοφυλακείο Καλαμπάκας – «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα»

Πριν  ακόμη στεγνώσει το μελάνι της απόφασης  για κλείσιμο του τμήματος της εμπορίας της ΔΕΗ, μια άλλη υπηρεσία της πολύπαθης από τα απανωτα λουκέτα πόλης της Καλαμπάκας κλείνει και συμπληρώνει το πάζλ της υποβάθμισης και απαξίωσης .

Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου, το Υποθηκοφυλακείο της πόλης κλείνει και έρχεται  να δημιουργήσει άλλο ένα πρόβλημα με οικονομικές και όχι μόνο συνέπειες στους δημότες της επαρχίας Καλαμπάκας.

Οι αντιδράσεις πολιτών και Δημοτικών αρχών είναι έντονες. Των πρώτων δε φυσιολογικές, των δευτέρων όμως; …

Γιατί, πολιτική είναι πρόβλεψη και σχεδιασμός πριν ανακύψει το πρόβλημα! Το πρόσφατο δυσάρεστο παρελθόν αν μη τι άλλο έπρεπε να διδάξει.

Ο Μαρξ έλεγε ότι «η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα». Και εδω η ιστορία των λουκέτων στην πόλη είναι επαναλαμβανόμενη ..Φυσικά, οι πρώτες «αντιδράσεις» από πλευράς δημοτικής αρχής είναι μια από τα ιδία …”πέσανε απο τα σύννεφα”!

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, που έως χθες περιφέρονταν στα κάθε λογής καλοκαιρινά πολιτιστικά δρώμενα της επαρχίας Καλαμπάκας μοιράζοντας χαμόγελα, δεν γνώριζαν; Φυσικά και γνώριζαν γιατί η συρρίκνωση των δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών προς τους πολίτες έχουν την δική τους ψήφο εντος της βουλής

Βέβαια στο κάδρο μαζί τους και πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη που σήμερα “πέφτουν από τα σύννεφα” …Που καλά θα είναι στις επαφές με τους βουλευτές του Νομού, εκτός από το λαμπερό χαμόγελο τους, να δείξουν επιτέλους και τα “δόντια τους”!…
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

KΑΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή