Παρέμβαση Εισαγγελέα για το παγοδρόμιο στον Ληθαίο Reviewed by Momizat on . Αν και κατηγορηθήκαμε ως «Κασσάνδρες» επειδή θεωρούμε πως κάθε πολιτιστική δράση δεν πρέπει να γίνεται σε βάρος των ιστορικών μνημείων και του περιβάλλοντος, αλ Αν και κατηγορηθήκαμε ως «Κασσάνδρες» επειδή θεωρούμε πως κάθε πολιτιστική δράση δεν πρέπει να γίνεται σε βάρος των ιστορικών μνημείων και του περιβάλλοντος, αλ Rating: 0

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το παγοδρόμιο στον Ληθαίο

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το παγοδρόμιο στον Ληθαίο

Αν και κατηγορηθήκαμε ως «Κασσάνδρες» επειδή θεωρούμε πως κάθε πολιτιστική δράση δεν πρέπει να γίνεται σε βάρος των ιστορικών μνημείων και του περιβάλλοντος, αλλά να προάγεται ο πολιτισμός με την ισόρροπη ανάπτυξη και των δύο στοιχείων, έρχεται τώρα η εξέλιξη της υπόθεσης και μας επιβεβαιώνει!

Όπως ήταν αναμενόμενο, την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία της Δημοτικής Παράταξης «Φυσάει Κόντρα» σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου ακριβώς κάτω από την κεντρική πεζογέφυρα της πόλης. η σχετική προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί την Τετάρτη.
Όπως πιστεύει, τόσο η εν λόγω παράταξη, όσο και πλήθος ανθρώπων, το ποτάμι πρέπει να αναδειχθεί ως “αγαθό” της φύσης και όχι να θυσιαστεί στο πλαίσιο της εμπορευματοποίησης.

Και για να γίνουμε σαφείς: δεν είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι προβάλλει την πόλη και ενδυναμώνει την οικονομία της, αλλά αντιτιθέμεθα σε κάθε τι που οδηγεί σε ισοπεδωτική αντιμετώπιση του φυσικού κάλλους και της ιστορίας ενός τόπου! Αναμένουμε την απόφαση της Κτηματικής Υπηρεσίας, η οποία και είναι αρμόδια να δώσει τη σχετική άδεια για το στήσιμο και τη λειτουργία του παγοδρομίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή