Παρέμβαση Ν. Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ για τη ΝΕΡΙΤ Reviewed by Momizat on . Επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ, απέστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ν. Τσούκαλη. Επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ, απέστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ν. Τσούκαλη. Rating: 0

Παρέμβαση Ν. Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ για τη ΝΕΡΙΤ

Παρέμβαση Ν. Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ για τη ΝΕΡΙΤ

tsoukalis_Επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ, απέστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ν. Τσούκαλη. Με αυτή ζητά:
Άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ
• Κλήση σε κ. Α. Μακρυδημήτρη και κ. Ρ.Μορώνη.
Στο κείμενο που έστειλε ο κ. Τσούκαλης, αναφέρεται:

Οι παραιτήσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου και υπεύθυνου του προγράμματος της εταιρείας Ροδόλφου Μορώνη, καθώς επίσης και η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες διενέργειας του διαγωνισμού πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ A.E., έχουν προκαλέσει τις εύλογες ανησυχίες για το διαφανή, αντικειμενικό και ποιοτικό χαρακτήρα της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης και κατόπιν τούτων καθίσταται επιτακτική η άμεση ενασχόληση της Επιτροπής μας με το συγκεκριμένο θέμα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του θέματος, πρέπει να κληθούν το συντομότερο δυνατό τα μέλη της διοίκησης, με πρώτους απ’ όλους τους κ.κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφο Μορώνη.

Υπενθυμίζεται ότι στη δικογραφία για το θέμα των προσλήψεων στη ΝΕΡΙΤ, για την οποία ο εισαγγελέας έχει ήδη διατάξει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, συμπεριελήφθη πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ για τον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ και το περίφημο 20% (αναλυτικά εδώ).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή