"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παρέμβαση Ν. Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ για τη ΝΕΡΙΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

tsoukalis_Επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ, απέστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ν. Τσούκαλη. Με αυτή ζητά:
Άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ
• Κλήση σε κ. Α. Μακρυδημήτρη και κ. Ρ.Μορώνη.
Στο κείμενο που έστειλε ο κ. Τσούκαλης, αναφέρεται:

Οι παραιτήσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου και υπεύθυνου του προγράμματος της εταιρείας Ροδόλφου Μορώνη, καθώς επίσης και η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες διενέργειας του διαγωνισμού πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ A.E., έχουν προκαλέσει τις εύλογες ανησυχίες για το διαφανή, αντικειμενικό και ποιοτικό χαρακτήρα της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης και κατόπιν τούτων καθίσταται επιτακτική η άμεση ενασχόληση της Επιτροπής μας με το συγκεκριμένο θέμα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του θέματος, πρέπει να κληθούν το συντομότερο δυνατό τα μέλη της διοίκησης, με πρώτους απ’ όλους τους κ.κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφο Μορώνη.

Υπενθυμίζεται ότι στη δικογραφία για το θέμα των προσλήψεων στη ΝΕΡΙΤ, για την οποία ο εισαγγελέας έχει ήδη διατάξει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, συμπεριελήφθη πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ για τον διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ και το περίφημο 20% (αναλυτικά εδώ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης