"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Παρέμβαση Παπαστεργίου για την Παιδιατρική κλινική

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άμεση η κινητοποίηση του Δημάρχου Τρικκαίων στο πρόβλημα που ανέκυψε με την παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων. Ως γνωστόν, η κλινική παρέμεινε κλειστή επί διήμερο, προκαλώντας ανησυχία και πολλά προβλήματα στην περίθαλψη των παιδιών. Έτσι, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, απέστειλε το πρωί της Τρίτης, επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ζητά με αυτή, την παρέμβαση του Υπουργού, προκειμένου το χρόνιο αυτό ζήτημα να επιλυθεί τάχιστα, καθώς αφορά στην άμεση περίθαλψη μικρών παιδιών.
Το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Εκ μέρους όλων των δημοτών και τω κατοίκων του Δήμου Τρικκαίων, σας μεταφέρω τη βαθύτατη ανησυχία για τη δυσάρεστη τροπή που έλαβε το θέμα της ειδικότερης υποστελέχωσης και του πρόσφατου κλεισίματος της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στον τεράστιο αριθμό ασθενών που δέχεται η κλινική, με δεδομένες και τις αδυναμίες που υφίστανται στην αντίστοιχη κλινική του γειτονικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Αυτός ο αριθμός αναγκάζει τους τρεις γιατρούς να εργάζονται πυρετωδώς, σε άσχημες συνθήκες εντατικοποίησης, που οδήγησαν σε ασθένεια και των τριών.
Η συνεχιζόμενη αυτή δυσάρεστη κατάσταση, που οδήγησε στο κλείσιμο της κλινικής το περασμένο Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Φεβρουαρίου 2015, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανέναν. Πολλώ δε, μάλλον, όταν οι έχοντες θέσεις ευθύνης οφείλουν να προστρέχουν σε προβλήματα που αφορούν στο κύριο αγαθό, αυτό της Υγείας.
Κύριε Υπουργέ,
Η ανάγκη επίλυσης του προβλήματος είναι άμεση, καθώς αφορά στην Υγεία των συμπολιτών μας και δη των μικρών παιδιών.
Κατανοώντας το ελάχιστον του διαστήματος στο οποίο έχετε αναλάβει τα καθήκοντά σας, ευελπιστώ ότι η προσοχή σας στο ζήτημα θα είναι ιδιαίτερη και η επίλυσή του άμεση.
Με τιμή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης