Παρέμβαση της Κατερίνας Παπακώστα για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Σιάτιστα – Κοζάνη Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών . Το θέμα Συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών . Το θέμα Rating: 0

Παρέμβαση της Κατερίνας Παπακώστα για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Σιάτιστα – Κοζάνη

Παρέμβαση της Κατερίνας Παπακώστα για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Σιάτιστα – Κοζάνη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κάθεται

Το θέμα που τέθηκε στο τραπέζι από την Τρικαλινή Βουλευτή, αφορά στην
κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμπάκα – Σιάτιστα – Κοζάνη, έργο το οποίο, παρά το γεγονός ότι έχουν δαπανηθεί μέχρι σήμερα αρκετά εκατομμύρια ευρώ για μελέτες, δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής του.

Ο Υφυπουργός, αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα επέκτασης της συγκεκριμένης σιδηροδρομικής γραμμής, διεμήνυσε στην κα. Παπακώστα – Παλιούρα ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η επανένταξή της στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών.

Επεσήμανε δε, πως η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου μπορεί να
πραγματοποιηθεί είτε στο πλαίσιο ένταξής του στη σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας – Αλβανίας όπου αναμένεται η μελέτη σκοπιμότητας για την εξεύρεση της βέλτιστης οικονομοτεχνικής λύσης, είτε στο πλαίσιο κατασκευής της Σιδηροδρομικής Εγνατίας.

Τέλος, ανακοίνωσε πως στα τέλη Ιουνίου θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα αφού θα έχει προηγηθεί έως τότε συνάντηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σχόλια (3)

 • Θεια Μαρικα

  Aντε σιγα-σιγα να μπαινουν τα πραγματα σε ταξη!!!!Περιμενουμε και την θαλασσα μετα απο αυτο!!!

  Απάντηση
 • Ονειροπόλος

  Θυμίζει εκείνο το… «θα σας κάνουμε γέφυρες» μα δε έχουμε ποτάμια ! «Θα σας κάνουμε και…ποτάμια»

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Αγαπητέ ονειροπόλε σε αυτόν τον κόσμο πρώτα προηγείται το όραμα ή το όνειρο και μετά το κάθε έργο.
  Νομίζω ότι τα τραίνα και μάλιστα τα ηλεκτροκίνητα είναι χρήσιμα.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή