Παρέμβαση του Μετώπου Λαού για το νερό στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σήμερα 25/6/14 αντιπροσωπεία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΤ και συναντήθηκε με τον πρόεδρό της κ. Κων. Κρομμύδα. Πρωτοκόλλησε αίτηση με την οποία ζητεί α Σήμερα 25/6/14 αντιπροσωπεία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΤ και συναντήθηκε με τον πρόεδρό της κ. Κων. Κρομμύδα. Πρωτοκόλλησε αίτηση με την οποία ζητεί α Rating: 0

Παρέμβαση του Μετώπου Λαού για το νερό στα Τρίκαλα

Παρέμβαση του Μετώπου Λαού για το νερό στα Τρίκαλα

METOPO LAOUΣήμερα 25/6/14 αντιπροσωπεία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΤ και συναντήθηκε με τον πρόεδρό της κ. Κων. Κρομμύδα.

Πρωτοκόλλησε αίτηση με την οποία ζητεί απ’ την Υπηρεσία γραπτά και συγκεκριμένα πόσα είναι σήμερα τα τρικαλινά νοικοκυριά, μαγαζιά, γραφεία, επιχειρήσεις που έχουν κομμένο το νερό, σε πόσους έχει κοπεί το νερό από 1-1-2014 μέχρι σήμερα, που το σύνδεσαν πληρώνοντας τέλος επανασύνδεσης, πόσα χρήματα μάζεψε φέτος η ΔΕΥΑΤ από τα τέλη επανασύνδεσης και εάν υπάρχει κοινωνικό τιμολόγιο για φτωχούς, ανέργους, αναπήρους κ.λπ.

Ο κ. Κρομμύδας παραδέχτηκε προφορικά πως πράγματι σήμερα το νερό είναι κομμένο σε εκατοντάδες Τρικαλινούς, ισχυριζόμενος όμως πως αφορά κυρίως κλειστά σπίτια, πράγμα που αμφισβητεί το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, γιατί κομμένο νερό έχουν κυρίως αυτοί που αδυνατούν να πληρώσουν (φτωχοί, εξαθλιωμένοι, άνεργοι, που πληθύνονται διαρκώς).

Ο κ. Κρομμύδας δήλωσε ότι η ΔΕΥΑΤ κόβει το νερό αμέσως μόλις υπάρξει καθυστέρηση σε δύο μόνο λογαριασμούς! Αλλά μπορούν να πάνε από πριν όσοι αδυνατούν να πληρώσουν να το δηλώσουν αυτό για να μπουν σε ρύθμιση και να μην κοπεί το νερό, είπε.

Ωστόσο αρνήθηκε να βγει η ΔΕΥΑΤ ή ο Δήμος Τρικκαίων και να απευθύνουν δημόσια πρόσκληση γι’ αυτό στους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν μπορούν να πληρώνουν.

Το νερό είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, φυσικό δικαίωμα θα λέγαμε, γιατί χωρίς αυτό κανείς δεν μπορεί να ζήσει. Γι’ αυτό δεν μπορεί να στερείται σε κανέναν. Είναι απάνθρωπο.

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, έχοντας υπόψη και τα παραπάνω απ’ τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, καλεί κάθε Τρικαλινό που έχει κομμένο νερό στο σπίτι του, το γραφείο του, το μαγαζί του ή τη μικροεπιχείρησή του ή κινδυνεύει να του το κόψουν ανά πάσα στιγμή, λόγω οικονομικής αδυναμίας του, να προσέλθει αύριο Πέμπτη 26/6 και ώρα 8.30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (πρώην ΚΤΕΛ) όπου το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ αρχίζει ν’ ανοίγει λίστα των χιλιάδων Τρικαλινών που βρίσκονται στην παραπάνω δύσκολη θέση, προκειμένου αυτή η λίστα – αίτηση, όσων αδυνατούν, να υποβληθεί στη ΔΕΥΑΤ και το νερό να μη κοπεί, όσο εξακολουθούν να αδυνατούν να πληρώνουν, όπως ζήτησε ο κ. Κρομμύδας. Θα το κάνουμε και θα περιμένουμε: ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!

Τέλος, καταγγέλουμε στον Τρικαλινό Λαό την πολιτική εξουσία που έστειλε ευάριθμη αστυνομική δύναμη για να μας …συνοδεύσει στον κ. Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ! Φανταστείτε να γινόταν συγκέντρωση λαού!

Η μνημονιακή εξουσία Σαμαρά – Βενιζέλου, η εξουσία της λιτότητας και της φτώχειας του λαού, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν παύει να παρακολουθεί τον λαό ανελλιπώς! Αλήθεια, μέχρι πότε;  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή