Παρέμβαση του υπουργού για τη μικρή Ραφαέλλα Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται το θρίλερ με την περιπέτεια της μόλις 14 μηνών Ραφαέλλας από την Καλαμπάκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (και όχι παίδων, Συνεχίζεται το θρίλερ με την περιπέτεια της μόλις 14 μηνών Ραφαέλλας από την Καλαμπάκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (και όχι παίδων, Rating: 0

Παρέμβαση του υπουργού για τη μικρή Ραφαέλλα

Παρέμβαση του υπουργού για τη μικρή Ραφαέλλα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την περιπέτεια της μόλις 14 μηνών Ραφαέλλας από την Καλαμπάκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (και όχι παίδων, όπως προφανώς θα έπρεπε) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τροχαίο ατύχημα.
Μιας και η ΜΕΘ παίδων του Ιπποκράτειου είναι πλήρης (και οι οκτώ κλίνες είναι κατηλειμμένες), ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής, μετά τα δημοσιεύατα ί -και, προς τιμή του, χωρίς τυμπανοκρουσίες- επικοινώνησε με τη μητέρα και τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνοντας εντολή να τεθεί σε κινητικότητα αεροσκάφος της Π.Α., ώστε να γίνει αεροδιακομιδή της Ραφαέλλας στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών.
Δυστυχώς όμως, το παιδάκι είναι ασταθές και η αεροδιακομιδή του είναι προς το παρόν αδύνατη, καθώς θα τεθεί σε κίνδυνο η ήδη εύθραυστη υγεία του.
η μητέρα του λέει πως “μόνη λύση (είναι να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ίδιου νοσοκομείου, αφού γίνει αεροδιακομιδή άλλου παιδιού που είναι σταθερό στην υγεία του, ή έστω στη ΜΕΘ νεογνών του ίδιου νοσοκομείου. Εκεί, υπάρχουν 30 κλίνες και νοσηλεύονται 17 μωρά. Θέλω το παιδί μου να νοσηλευθεί στο περιβάλλον που του αρμόζει! Το παιδί μου έχει δικαιώματα”!

iTabloid.g

Αφήστε το σχόλιο σας