Παρέμβαση Νίκου Λέγκα με βολές κατά πολιτικών για την Ε-65 Reviewed by Momizat on . Παρέμβαση μέσω facebook για την Ε-65 κάνει ο πρώην υπουργός επί Ν.Δ. Νικος Λέγκας που βάλει κατά των αρμοδίων φορέων (βουλευτές, πολιτευτές, περιφερειάρχη, δημά Παρέμβαση μέσω facebook για την Ε-65 κάνει ο πρώην υπουργός επί Ν.Δ. Νικος Λέγκας που βάλει κατά των αρμοδίων φορέων (βουλευτές, πολιτευτές, περιφερειάρχη, δημά Rating: 0

Παρέμβαση Νίκου Λέγκα με βολές κατά πολιτικών για την Ε-65

Παρέμβαση Νίκου Λέγκα με βολές κατά πολιτικών για την Ε-65

Παρέμβαση μέσω facebook για την Ε-65 κάνει ο πρώην υπουργός επί Ν.Δ. Νικος Λέγκας που βάλει κατά των αρμοδίων φορέων (βουλευτές, πολιτευτές, περιφερειάρχη, δημάρχους) για τη χάραξη που επιχειρείται μέσω Κηπουρειού και που σημάινει επιπλέον 30 χιλ. για να βγούνε οι Θεσσαλοί στην Εγνατία.

Η ανάρτηση Λέγκα έχει ως εξής: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ μέσω ΚΗΠΟΥΡΕΙΟΥ!!! Αυτό μελετάνε για το βόρειο τμήμα της Ε65. Το εντυπωσιακό είναι ότι ουδείς Θεσσαλός (θεσμικός ή μη) δεν έχει αντιδράσει μέχρι σήμερα. Θα μου πείτε τι είναι 30 χιλιόμετρα επιπλέον?

E65

 

 

ENEΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχόλια (3)

 • Πρωην Μουτος

  Θαύμα!
  Μακάρι να μιλήσουν όλοι οι μουγκοι στη Δεξιά: Σουφλιας , Καραμανλής!

  Απάντηση
 • 15 Αυγούστου

  Θα αναψω κερακι στην Μεγαλοχαρη να γίνει ο Καραμανλής Πρόεδρος Δημοκρατίας!
  Να δω και τον Λεγκα όπου επιθυμεί, τον Μικελε στο Υπουργείο Οικονομικών, αντε στο Εξωτερικών μετά τις γνώσεις από το Χάρβαρντ και τον Σουφλια Αρχιεπίσκοπο!

  Απάντηση
 • Δ.Μ.

  Οι δεξιες εμφανίσεις νερό στο μυλο του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή