"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Παρίσι: Τα βρήκαν σε όλα Ρεάλ και Εμπαπέ – Μένουν μόνο οι υπογραφές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το σίριαλ Εμπαπέ φαίνεται ότι οδεύει προς το οριστικό φινάλε του με τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν το ένα μετά το άλλο την οριστική συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις αναφορές τους γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο πλευρών στους όρους του συμβολαίου του (ο Εμπαπέ ήθελε μεγαλύτερο ποσοστό για τα εμπορικά δικαιώματα) χωρίς όμως να έχουν πέσει και οι υπογραφές κι αυτό το γεγονός αφήνει μια μικρή χαραμάδα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Παρί στην απέλπιδα προσπάθεια της να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει στο Παρίσι του προσέφερε 50 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο (40 του δίνει η Ρεάλ), 100 εκατ. πριμ υπογραφής και το 100% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης της εικόνας του (το 50% δίνει η Ρεάλ).

Το «The Athletic» έδωσε πρώτο την σχετική είδηση για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη (17/5) αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση όπου θα υπογραφούν και τα συμβόλαια επικυρώνοντας την κορυφαία μεταγραφή της φετινής σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης