Παραίτηση Λ. Μίχου από την “Κοινωνική Συμφωνία” Reviewed by Momizat on . Την αποχώρησή του από την ''Κοινωνική Συμφωνία'' της κ. Λούκας Τ. Κατσέλη, ανακοίνωσε χθες, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο πρώην Γραμματέ Την αποχώρησή του από την ''Κοινωνική Συμφωνία'' της κ. Λούκας Τ. Κατσέλη, ανακοίνωσε χθες, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο πρώην Γραμματέ Rating: 0

Παραίτηση Λ. Μίχου από την “Κοινωνική Συμφωνία”

Παραίτηση Λ. Μίχου από την “Κοινωνική Συμφωνία”

Την αποχώρησή του από την ”Κοινωνική Συμφωνία” της κ. Λούκας Τ. Κατσέλη, ανακοίνωσε χθες, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο πρώην Γραμματέας του Κόμματος, τέως Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επί 12 έτη Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος.  Και μάλιστα, μόλις μία ημέρα μετά την επανεκλογή της Λούκς Κατσέλη στην προεδρία της “Κοινωνικής Συμφωνίας”

Στη λιτή, αλλά περιεκτική δήλωσή του, ο “τρικαλινός” κ. Μίχος αναφέρει:

«Aπευθυνόμενος με πολλή εκτίμηση και σεβασμό στους συντρόφους μου, συνιδρυτές της ”Κοινωνικής Συμφωνίας”, στους συμμαχητές στον τιτάνιο προεκλογικό αγώνα του Μαΐου 2012 και στους ανιδιοτελείς υπέρμαχους μιας προοδευτικής κυβέρνησης ανατροπής της κατεστημένης πολιτικής, δηλώνω με λύπη μου, πως δεν μπορώ να παραμείνω στην “Κοινωνική Συμφωνία”.

Η “Κοινωνική Συμφωνία” είναι πλέον “το κόμμα της κ. Κατσέλη” (αναφορά σε συνακόλουθα περιττεύει). Ατυχής κατάληξη μιας ευέλπιδος αρχής».

Φυσικά, ήταν αναμενόμενο, ήδη να έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν σενάρια, που θέλουν τον κ. Μίχο να τα “έχει βρει” με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών…

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή