Παραδοσιακή βραδιά στο Μουζάκι Reviewed by Momizat on . Βραδιά παραδοσιακής μουσικής  πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Την πρ Βραδιά παραδοσιακής μουσικής  πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Την πρ Rating: 0

Παραδοσιακή βραδιά στο Μουζάκι

Timitiko-afieroma

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής  πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της συναυλίας αυτής έχει η ΔΗΚΕΔΗΜ μέσω του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι και στο ρόλο που έπαιξε στο να διατηρηθεί ο Ελληνισμός αμιγής, τιμώντας τους ανθρώπους της πόλης μας που το υπηρέτησαν .

Η βραδιά θα περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια που θα παρουσιάσουν οι καθηγητές του Ωδείου, συνοδευόμενοι από χορωδίες τόσο του Δημοτικού μας Ωδείου όσο και από άλλες πόλεις.

Στη συνέχεια θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε μουσικούς που υπηρετούν το δημοτικό τραγούδι , οι οποίοι κατάγονται ή διαμένουν στην πόλη του Μουζακίου.

Θα ακολουθήσουν χορευτικά τμήματα αποτελούμενα από παιδιά, τα οποία θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Τέλος η βραδιά θα κλείσει με ένα μικρό γλέντι για το κοινό που θα παραστεί στην εκδήλωση.

Επειδή στόχος είναι να πραγματοποιείται κάθε χρόνο μια τέτοια βραδιά και να τιμούμε όσο περισσότερους παραδοσιακούς μουσικούς γίνεται ώστε αυτό τα εγχείρημα να αποκτήσει τη μορφή φεστιβάλ, σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Paradosiaki-Vradia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή