Παραδοσιακή ταβέρνα «ΝΙΑΒΗΣ» στο Νεραϊδοχώρι Reviewed by Momizat on . Αν ψάχνετε μια πραγματικά Ασπροποταμίτικη παραδοσιακή ταβέρνα με ιδιαιτέρα ζεστό και φιλικό περιβάλλον η ταβέρνα «ΝΙΑΒΗΣ» θα είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή σας. Αν ψάχνετε μια πραγματικά Ασπροποταμίτικη παραδοσιακή ταβέρνα με ιδιαιτέρα ζεστό και φιλικό περιβάλλον η ταβέρνα «ΝΙΑΒΗΣ» θα είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή σας. Rating: 0

Παραδοσιακή ταβέρνα «ΝΙΑΒΗΣ» στο Νεραϊδοχώρι

Παραδοσιακή ταβέρνα «ΝΙΑΒΗΣ» στο Νεραϊδοχώρι

Αν ψάχνετε μια πραγματικά Ασπροποταμίτικη παραδοσιακή ταβέρνα με ιδιαιτέρα ζεστό και φιλικό περιβάλλον η ταβέρνα «ΝΙΑΒΗΣ» θα είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή σας. Στο Νεραϊδοχώρι η αφοσίωση στην παράδοση και η προτίμηση  στις ντόπιες αγνές πρώτες ύλες , η μεγάλη ποικιλία και οι συνδυασμοί μοναδικών γεύσεων του μενού αναδεικνύουν στο μέγιστο την Τρικαλινή ορεινή κουζίνα αφήνοντας τους πελάτες εντυπωσιασμένους και κάνοντας την παραμονή τους αξέχαστη. 

Πληροφορίες για την Επιχείρηση

Βρισκόμαστε στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων,μόλις 2 χιλιόμετρα από το Περτούλι και 5 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, σε υψομετρο 1200 μέτρων, μέσα σε δάσος ελάτης και με απεριόριστη θέα τα βουνά της Πίνδου. Εδώ βλέπετε τις εποχές να αλλάζουν, νιώθετε τη μαγεία του χειμώνα και του κάτασπρου τοπίου, αισθάνεστε τη δροσιά του καλοκαιριού, γίνεστε ένα με τη φύση την άνοιξη. Ολόφρεσκα ντόπια προϊόντα “εμπλέκονται” σε μία άκρως γευστική υπόθεση και εν τέλει καταλήγουν στο πιάτο σας. Το τραπέζι στρώνεται και τότε αρχίζουν να καταφθάνουν καλομαγειρεμένα παραδοσιακά πιάτα, ψητά σούβλας, κατσικάκι στη γάστρα, πίτες καθώς και κυνήγι της περιοχής που αποτελεί εκλεκτό έδεσμα. Προσφέρουμε όλο το χρόνο όσα επιθυμείτε, για να ευχαριστηθείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε ! Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας καλοδεχτούμε και να σας εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο και ευγένεια ! Η αίθουσα διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή