Παραδοχή Ταμήλου ότι δεν έγιναν έργα της ψηφιακής σύγκλισης στη χώρα Reviewed by Momizat on . Χαιρετισμός Μιχάλη Ταμήλου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε  στη Λάρισα  στις Χαιρετισμός Μιχάλη Ταμήλου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε  στη Λάρισα  στις Rating: 0

Παραδοχή Ταμήλου ότι δεν έγιναν έργα της ψηφιακής σύγκλισης στη χώρα

Παραδοχή Ταμήλου ότι δεν έγιναν έργα της ψηφιακής σύγκλισης στη χώρα

Χαιρετισμός Μιχάλη Ταμήλου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε  στη Λάρισα  στις 23 και 24 Ιανουαρίου με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και ειδικότερα της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και είχε ως θέμα :“Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση του Πολίτη με Διαφάνεια σε μια Έξυπνη Πόλη – 5η Προγραμματική Περίοδος 2014-2020″.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Μιχάλης Ταμήλος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί από το 2010 όπου φτιάχτηκαν δίκτυα αλλά δε βρέθηκε τρόπος να αξιοποιηθούν, διότι όπως τόνισε χρηματικά ποσά που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν για την ψηφιακή ανάπτυξη και δικτύωση των δήμων κατευθύνθηκαν σε άλλες πολιτικές, όπως είναι η απασχόληση.

«Δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι καθώς δεν συγκλίνουμε με τους άλλους ευρωπαϊκούς δήμους. Δεν έχουμε μπορέσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να πετύχουμε το στοίχημα για τη δημιουργία του δήμου του μέλλοντος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα προκειμένου η τοπική αυτοδιοίκηση να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των εποχών και κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ να αναπτύξει δράσεις και πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται από τους Δήμους προς τους δημότες τους.
(Από το πολιτικό γραφείο)

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή