Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καπέλας απο το ψηφοδέλτιο του Σύριζα Reviewed by Momizat on . Μετά τη μετατροπή του «όχι» σε «ναι» σε όλα. Μετά την συμπόρευση με τις μνημονιακές δυνάμεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) στην υπερψήφιση του μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσ Μετά τη μετατροπή του «όχι» σε «ναι» σε όλα. Μετά την συμπόρευση με τις μνημονιακές δυνάμεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) στην υπερψήφιση του μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσ Rating: 0

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καπέλας απο το ψηφοδέλτιο του Σύριζα

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καπέλας απο το ψηφοδέλτιο του Σύριζα

Μετά τη μετατροπή του «όχι» σε «ναι» σε όλα. Μετά την συμπόρευση με τις μνημονιακές δυνάμεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) στην υπερψήφιση του μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα με την υπογραφή του αυτοακυρωνει και ανα­τρέ­πει την ιδρυ­τι­κή πράξη δη­μιουρ­γί­ας του αλλά και την συλλογική μας πορεία ετών για την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά των μνημονίων.

Το νέο πολιτικό αφήγημα που προκύπτει πλέον μετά και την στροφή του κόμματος είναι αδύνατον για μένα να το στηρίξω 1ον γιατι είναι εντελώς ξένο προς τις αξίες και την ιδεολογία της Αριστεράς και 2ον γιατί  θεωρώ το σημαντικότερο συστατικό στην πολιτική την Αξιοπρέπεια και τη συνέπεια λόγων και πράξεων.

 Γιαυτό το λόγο και σας ζητώ να μην συμπεριληφθώ στην λίστα του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή