Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΕ Θεσσαλίας – Τι θα κάνει ο Γ. Σουφλιάς; Reviewed by Momizat on . Τις παραιτήσεις τους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας έθεσαν οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, ανάμεσα στους οποίους και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λάζαρ Τις παραιτήσεις τους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας έθεσαν οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, ανάμεσα στους οποίους και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λάζαρ Rating: 0

Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΕ Θεσσαλίας – Τι θα κάνει ο Γ. Σουφλιάς;

Makris

Τις παραιτήσεις τους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας έθεσαν οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, ανάμεσα στους οποίους και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λάζαρος Μακρής, μετά από συνάντηση που είχαν με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Ανδρέα Ξανθό.

Στη συνάντηση οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ορισμένων νοσοκομείων.

Παράλληλα ζητήθηκε από τις διοικήσεις των ΥΠΕ να προσδιορίσουν τις ελλείψεις τους σε διοικητικό προσωπικό με σκοπό την κάλυψη των αναγκών από δημόσιους υπαλλήλους που θα επαναπροσληφθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
souflias

Ζήτηθηκε, τέλος, να καταθέσουν – έως το τέλος της εβδομάδας – ενημερωτικό σημείωμα με αναλυτικά στοιχεία για τα κτίρια που μισθώνονται για λογαριασμό των ΥΠΕ, προκειμένου να επανεξεταστούν οι συμβάσεις μίσθωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις να διερευνηθεί το ενδεχόμενο μεταφοράς υπηρεσιών σε ιδιόκτητα κτίρια του Δημοσίου.
Αγνωστο, όμως, παραμένει, το εάν θα παραιτηθεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γ. Σουφλιάς. Σύμφωνα με το healthreport.gr, ουσιαστικά υπάρχει μια έμμεση και βεβαίως μηδέποτε επιβεβαιωμένη πρόταση στους διοικητές, να μην παραιτηθούν

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή