Παραιτείται ο Γιάννης Μουζάλας – Θα διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ε.Ε. Reviewed by Momizat on . Να παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε ο Γιάννης Μουζάλας ώστε να διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δι Να παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε ο Γιάννης Μουζάλας ώστε να διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δι Rating: 0

Παραιτείται ο Γιάννης Μουζάλας – Θα διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ε.Ε.

Παραιτείται ο Γιάννης Μουζάλας – Θα διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ε.Ε.

Να παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε ο Γιάννης Μουζάλας ώστε να διεκδικήσει τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ε.Ε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουζάλας το ανακοίνωσε σήμερα, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μουζάλας. Το μεταναστευτικό ήταν το κεντρικό ζήτημα που απασχόλησε σήμερα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιάννης Μουζάλας θα παραιτηθεί από τη θέση του. Θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων που θα ανακοινωθούν στις 21 Νοεμβρίου

Τέλος, να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ασκήθηκε κριτική στον κ. Μουζάλα για το γεγονός ότι δεν μετέφερε στην ηπειρωτική χώρα από τα κέντρα διαμονής στα νησιά τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή