Παραλύει η χώρα σήμερα από τη γενική απεργία Reviewed by Momizat on . Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στη λιτότητα και για τα εργασιακά, θέμα που βρίσκεται στ Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στη λιτότητα και για τα εργασιακά, θέμα που βρίσκεται στ Rating: 0

Παραλύει η χώρα σήμερα από τη γενική απεργία

Παραλύει η χώρα σήμερα από τη γενική απεργία

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στη λιτότητα και για τα εργασιακά, θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα Τρίκαλα . Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν την ίδια ώρα, στις 10 το πρωί, με την πρώτη να διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία από το ΠΑΜΕ και Εργατικά Σωματεία και η δεύτερη από τις παρατάξεις της πλειοψηφίας στο Εργατικό Κέντρο. Στο μεταξύ, με κοινή τους ανακοίνωση αλλά όχι με κλειστά καταστήματα, οι Τρικαλινοί έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, απευθύνοντας κάλεσμα στα μέλη τους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, μαζί με το Επιμελητήριο Τρικάλων , τον Εμπορικό Σύλλογο και  την Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων  . 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή