Παραμένει η αβεβαιότητα για τους δημοτικούς υπαλλήλους Reviewed by Momizat on . Η αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον και η ανασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διακατέχουν και τους δημοτικούς υπαλλήλους των Δήμων του Νομού μας Η αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον και η ανασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διακατέχουν και τους δημοτικούς υπαλλήλους των Δήμων του Νομού μας Rating: 0

Παραμένει η αβεβαιότητα για τους δημοτικούς υπαλλήλους

Παραμένει η αβεβαιότητα για τους δημοτικούς υπαλλήλους

Η αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον και η ανασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διακατέχουν και τους δημοτικούς υπαλλήλους των Δήμων του Νομού μας αφού η περίφημη “αξιολόγηση”  που προωθεί η κυβέρνηση τους οδήγησε να κάθονται στην κυριολεξία σε ” αναμμένα κάρβουνα” .

Στον Δήμο Τρικκαίων εργάζονται σήμερα 323 μόνιμοι υπάλληλοι και 263 με σύμβαση αορίστου χρόνου εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία συμβαδίζει με τις θέσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ η οποία τάσσεται ” υπέρ της αξιολόγησης , όχι όμως με τον τρόπο που προωθείται από την κυβερνητική πλευρά καθώς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε διαθεσιμότητες και απολύσεις”.

dimot_ypal1

Στην τελευταία γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι κάλεσαν τους δ/ντες και προϊσταμένους των υπηρεσιών να μην υποκύψουν στα κελεύσματα του υπουργείου εσωτερικών ενώ να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες περίπου για το θέμα αυτό είχαμε και την πρώτη παραίτηση εκ μέρους της προϊσταμένης του τομέα πολιτισμού κ Ελένης Τζήκα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση της νέας δημοτικής αρχής του κ Παπαστεργίου δεδομένου ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κ Λάππας αποκλείεται να πιάσει στα χέρια του την “καυτή πατάτα” με τις διαθεσιμότητες.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή