Παραμένουν ως έχουν οι Δήμοι στον Νομό Τρικάλων – Kαμία αλλαγή στο χωροταξικό έκτρωμα Reviewed by Momizat on . Καμία αλλαγή δεν προβλέπεται αναφορικά με τον αριθμό των δήμων και στον νομό τρικάλων αφού όπως ανέφερε ο κ Σκουρλέτης "αυτό θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέ Καμία αλλαγή δεν προβλέπεται αναφορικά με τον αριθμό των δήμων και στον νομό τρικάλων αφού όπως ανέφερε ο κ Σκουρλέτης "αυτό θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέ Rating: 0

Παραμένουν ως έχουν οι Δήμοι στον Νομό Τρικάλων – Kαμία αλλαγή στο χωροταξικό έκτρωμα

Παραμένουν ως έχουν οι Δήμοι στον Νομό Τρικάλων – Kαμία αλλαγή στο χωροταξικό έκτρωμα

Καμία αλλαγή δεν προβλέπεται αναφορικά με τον αριθμό των δήμων και στον νομό τρικάλων αφού όπως ανέφερε ο κ Σκουρλέτης “αυτό θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν”.

Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε με τον δήμο Πύλης να ξεκινάει από τον Καραβόπορο και να τελειώνει στην Άρτα…. ή στον δήμο Καλαμπάκας να παραμένει η κατάστασή ως έχει από την Βασιλική μέχρι τα Γιάννενα και μέχρι τα Γρεβενά…. Kαι βέβαια ο δήμος Τρικκαίων από τα ριζά του Κόζιακα μέχρι Ελασσόνα ….

Ο Υπουργός Εσωτερικών, τόνισε ότι «το χωροταξικό της αυτοδιοίκησης δεν θα αγγιχτεί», όχι επειδή κρίνεται άριστος ο σημερινός αριθμός των ΟΤΑ, αλλά επειδή δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις ενός αναπροσδιορισμού, ο οποίος θα εξεταστεί όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή