Παρασκευή 25.1.2019 – του Χρήστου Γκίμτσα Reviewed by Momizat on . ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/01/2019 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΚΙΜΤΣΑΣ Είναι η μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακουφίστηκε με ένα ‘’ουφ’’ και ένα ‘’επιτέλους’’, καθ’ όσον   αυτόν  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/01/2019 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΚΙΜΤΣΑΣ Είναι η μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακουφίστηκε με ένα ‘’ουφ’’ και ένα ‘’επιτέλους’’, καθ’ όσον   αυτόν  Rating: 0

Παρασκευή 25.1.2019 – του Χρήστου Γκίμτσα

Παρασκευή 25.1.2019 – του Χρήστου Γκίμτσα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25/01/2019

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΚΙΜΤΣΑΣ

Είναι η μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακουφίστηκε με ένα ‘’ουφ’’ και ένα ‘’επιτέλους’’, καθ’ όσον   αυτόν  τον καιρό σε κάρβουνα αναμμένα καθόταν και συνέχεια  ‘’απελθέτω απ’  εμού το ποτήριον τούτο’’ ψυθίριζε.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο

Είναι η μέρα που οι ξένες πρεσβείες  όπως των ΗΠΑ, Γερμανίας, Γαλλίας, Ισραήλ κήρυξαν λήξη του συναγερμού και ανέφεραν στις Μητροπόλεις τους, πως ‘’όλα πήγαν  καλά’’.

Είναι η μέρα που ο Κος Νίμιτς δέχεται τα συγχαρητήρια  της EXXON MOBIL, της CIA  και του Τράμπ, προσωπικώς.

Είναι η μέρα που ο Πούτιν και ο Ερντογάν  επανεξετάζουν  πυρετωδώς  την πολιτική της Ρωσίας και της Τουρκίας στα Βαλκάνια.

Είναι η μέρα, που όσοι ετοιμάζονται να επενδύσουν στην ‘’ Βόρεια Μακεδονία’’ πια, τρίβουν  σαν αργυραμοιβοί , τα χέρια τους με ικανοποίηση .

Είναι η μέρα  που πρωθυπουργός Τσίπρας δεν γνωρίζει με ποιό όνομα θα περάσει στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας: Του Προδότη η του Οραματιστή.

Πάντως τον τίτλο του ‘’πειθαρχημένου’’ τον κέρδισε με το σπαθί του.

Christos.gim@gmail.com

 

Σχόλια (3)

 • Jim Riflevinegar

  Απάνω που είχαμε συνηθίσει με…απείθαρχους πρωθυπουργούς σε αυτήν την χώρα…

  Απάντηση
 • Xr. Gkim.

  Σωστά ! ΄΄Του πιο πειθαρχημένου΄΄ ήθελε να γράψει …ο ποιητής

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Πολύ εύστοχο το σχόλιο σας. Περιγράφει την ωμή πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από τους θεατρινισμούς στη Βουλή.
  Ο Τσίπρας έκανε το μετέωρο βήμα προς την ειρήνη. Είναι πράγματι οραματιστής του ποιο αναγκαίου οράματος στον ταραγμένο και αβέβαιο κόσμο μας. Για σκεφθείτε να έχουμε το τρίτο Νόμπελ σε Έλληνα Πρωθυπουργό. και μάλιστα Νόμπελ ειρήνης;.
  Πάντως κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων και Νεοδημοκράτες, που έχουν την έδρα των επιχειρήσεων τους στα Σκόπια, τώρα θα υποχρεωθούν να αλλάξουν τον τίτλο ορισμένων εγγράφων σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας από Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τι κρίμα!!!. Βλέπετε το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα καθώς το είπε ο παππούλης Μαρξ.,
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή