Παραστάσεις Καραγκιόζη σε χωριά του Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται το πρόγραμμα των θερινών παραστάσεων Καραγκιόζη  που πραγματοποιεί το Δημοτικό Θέατρο Σκιών του Δήμου Τρικκαίων με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα στις κοιν Συνεχίζεται το πρόγραμμα των θερινών παραστάσεων Καραγκιόζη  που πραγματοποιεί το Δημοτικό Θέατρο Σκιών του Δήμου Τρικκαίων με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα στις κοιν Rating: 0

Παραστάσεις Καραγκιόζη σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

Παραστάσεις Καραγκιόζη σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των θερινών παραστάσεων Καραγκιόζη  που πραγματοποιεί το Δημοτικό Θέατρο Σκιών του Δήμου Τρικκαίων με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα στις κοινότητες του Δήμου Τρικκαίων.

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου, 9 μ.μ., θα δοθεί παράσταση στον Παλαιόπυργο σε συνεργασία με την δημοτική κοινότητα Παλαιοπύργου.

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, 9 μ.μ., θα δοθεί παράσταση στην Πατουλιά σε συνεργασία με τη δημοτική κοινότητα Πατουλιάς.

Ο εμψυχωτής κ. Νίκος Τζίκας, παρουσιάζει έργα από το παραδεδομένο ρεπερτόριο που χρόνια και χρόνια ανώνυμοι και επώνυμοι καραγκιοζοπαίκτες έχουν δημιουργήσει, αλλά και νέες εμπνευσμένες συνθέσεις που βάζουν τον Καραγιόζη στο σήμερα, να αφουγκραστεί τα προβλήματα, να νιώσει τα όνειρα και να εκφράσει τις ελπίδες του σύγχρονου έλληνα.

Συνεχίζει έτσι επάξια την παράδοση του έλληνα Καραγκιόζη που αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος λαϊκού θεάτρου και εξακολουθεί να συγκινεί ακόμα και σήμερα. Οι παλιότερες γενιές θυμούνται και οι νεώτεροι αγαπούν το γνήσιο αυτό νεοέλληνα ήρωα που εκφράζει ένα ολόκληρο λαό, ταυτίζεται με τις περιπέτειες και τα πάθη του, νιώθει την αγωνία του και με την εξυπνάδα του βρίσκει λύσεις στα δύσκολα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή