Παραστάσεις Καρακιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 7:30μ.μ., είσοδος ελεύθερη για το κοινό Reviewed by Momizat on . Kάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48), o Καραγκιόζης και οι άλλοι ήρωες του θεάτρο Kάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48), o Καραγκιόζης και οι άλλοι ήρωες του θεάτρο Rating: 0

Παραστάσεις Καρακιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 7:30μ.μ., είσοδος ελεύθερη για το κοινό

parastasi_karagiozis

Kάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48), o Καραγκιόζης και οι άλλοι ήρωες του θεάτρου σκιών περιμένουν μικρούς και μεγάλους μεγάλους για να ταξιδέψουν μαζί σε απίθανες περιπέτειες με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα που διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Πληροφορίες καθημερινά :
– Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων) Γαριβάλδη 8 Τηλ. επικοινωνίας 24313 53569
– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
Τηλ. επικοινωνίας 24310 73066.
Παράλληλα πραγματοποιούνται οργανωμένες πρωινές παραστάσεις κατόπιν συνεννοήσεως για σχολικά τμήματα.
karagiozis
Ο Καραγκιόζης . Ο ιδανικός τύπος του φτωχού Έλληνα, αγαθός, σκληρός καμιά φορά στ’ αστεία του, αλλά καλόκαρδος. Γεμάτος τεμπελιά και αισιοδοξία, αλλά και γεμάτος διάθεση ν’ ανακατεύεται σε όλα. Τον ενδιαφέρει κάθε τι που γίνεται γύρω του, όλους τους πειράζει και τους κοροϊδεύει. Το χέρι του είναι εξαιρετικά ευκίνητο και υπερβολικά μακρύ, για σκηνικούς λόγους, για να μπορεί να ξύνει την πλάτη του και το κεφάλι του ή για να χειρονομεί. Επίσης έχει συμβολική σημασία γιατί εκπροσωπεί το έξυπνο πνεύμα του και την επινοητικότητά του. Μπλέκεται πάντα σε περιπέτειες, μαλώνει, τρώει ξύλο και προσπαθεί να αποφύγει την κακοτυχία και την τιμωρία. Εφευρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες, ψέματα και πονηριές για ξεφύγει από όλους όσους τον κυνηγούν και έτσι γίνεται το διαχρονικό σύμβολο του Νεοέλληλα και εκπρόσωπος ενός ολόκληρου λαού.

Αφήστε το σχόλιο σας