Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών Reviewed by Momizat on . Για δύο μήνες, έως τις 30 Ιουνίου δηλαδή, παρατείνεται η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2013 από τους αγρότες, μετά από απόφαση του Δ Για δύο μήνες, έως τις 30 Ιουνίου δηλαδή, παρατείνεται η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2013 από τους αγρότες, μετά από απόφαση του Δ Rating: 0

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών

Για δύο μήνες, έως τις 30 Ιουνίου δηλαδή, παρατείνεται η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2013 από τους αγρότες, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται και η έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την αδυναμία ορισμένων παραγωγών να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, που έληγε στις 30 Απριλίου 2014.

Με δεδομένο, ότι μετά τις 30 Ιουνίου 2014 δεν μπορεί να δοθεί άλλη παράταση, επισημαίνεται ότι οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιές το 2013, θα πρέπει εντός της παραπάνω προθεσμίας, να εξοφλήσουν τις ασφαλιστικές εισφορές, διότι σε αντίθετη περίπτωση δε θα λάβουν τις αποζημιώσεις που τους αναλογούν.

Πηγή: nooz.gr

Αφήστε το σχόλιο σας