Παρεμβάσεις από το “Μέτωπο Λαού” Reviewed by Momizat on .   Στη νέα (προ)χθεσινή συγκέντρωσή τους τα μέλη και οι φίλοι του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ομόφωνα αποφάσισαν: 1.- Να υπάρξει μαζική παρουσία του κόσμου την Τετάρτη 19/   Στη νέα (προ)χθεσινή συγκέντρωσή τους τα μέλη και οι φίλοι του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ομόφωνα αποφάσισαν: 1.- Να υπάρξει μαζική παρουσία του κόσμου την Τετάρτη 19/ Rating: 0

Παρεμβάσεις από το “Μέτωπο Λαού”

Παρεμβάσεις από το “Μέτωπο Λαού”

 

Στη νέα (προ)χθεσινή συγκέντρωσή τους τα μέλη και οι φίλοι του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ομόφωνα αποφάσισαν:

1.- Να υπάρξει μαζική παρουσία του κόσμου την Τετάρτη 19/3 και ώρα 3.30 μμ στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων, για να αποτραπούν για μια ακόμη φορά οι πλειστηριασμοί από τράπεζες, εφορίες και ιδιώτες τοκογλύφους σε βάρος φτωχών και αδύνατων ανθρώπων του λαού. Απευθύνουμε πρόσκληση να μαζευτούν εκατοντάδες λαού, ιδιαίτερα αυτή την Τετάρτη, που οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί είναι ιδιαίτερα πολλοί. Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα αποδείχθηκε ισχυρό και άκρως επιτυχημένο. Επί δύο συνεχόμενους μήνες ματαιώνονται όλοι οι πλειστηριασμοί! Τέρμα οι πλειστηριασμοί στα Τρίκαλα!

  2.- Χιλιάδες τρικαλινά σπίτια και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή τους έχουν κόψει ή κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τους κόψουν το ρεύμα, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Σιγά – σιγά οι αυξήσεις και οι διακοπές της ΔΕΗ, που τεμαχίζεται και ιδιωτικοποιείται, μας καψαλίζουν όλους.

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ανοίγει λίστα όσων Τρικαλινών έχουμε κομμένο το ρεύμα και την Παρασκευή 28 Μάρτη παρεμβαίνουμε στη ΔΕΗ με ομαδικό αίτημα : «Τόσα έχουμε, τόσα δίνουμε! Διακοπές στόπ!» (Λεπτομέρειες στη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20/3 στο «Ληθαίο»). Όμοια λίστα ανοίγουμε και για όσους έχουμε κομμένο το νερό!

Τέρμα στις διακοπές ρεύματος και νερού στα Τρίκαλα! Το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά και ανήκουν σε όλους. Δεν θα επιτρέψουμε τα μνημόνια να μας πάνε στην κόλαση του σκότους και της δίψας!

3.- Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ απλώνεται και στην Καλαμπάκα. Σύντομα σε κεντρικό σημείο της πόλης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του ΜΕΤΩΠΟΥ. Ένα ευρύ μαζικό και αποφασιστικό ΜΕΤΩΠΟ του ΛΑΟΥ είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας. Και δεν ξεχνάμε: η πατρίδα είναι πάντα του λαού! Και όχι των λαμογιών, των ληστών και των χρυσοκάνθαρων του πλούτου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή