"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Σε παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε Τρικάλων. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση της οδού Βροντερό-διασταύρωση με την αρ.2 επ. οδό Ροπωτό προς Βατσουνιά μέχρι όρια νομού», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

 

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί για την αιρετή Περιφέρεια θέμα μείζονος σημασίας. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους και όπου έχουμε τη δυνατότητα, υλοποιούμε έργα ασφάλειας για τους πολίτες. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας καταγράφουν και επισημαίνουν θέσεις στο οδικό δίκτυο, όπου χρίζουν παρέμβασης. Στόχος μας, με τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, είναι να βοηθούμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων».

 

Το έργο αφορά σε εργασίες κατασκευής ασφαλτοτάπητα στη συγκεκριμένη οδό και για μήκος περίπου 1.110 μ. Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ Π.Ε. Τρικάλων. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης