Παρεμβάσεις προσβασιμότητας από τη δημοτική αρχή Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Σε ακόμη μια ενέργεια συμβολής στη βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη των Τρικάλων, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων, Από το πρωί, συνεργείο του τμήματος Σε ακόμη μια ενέργεια συμβολής στη βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη των Τρικάλων, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων, Από το πρωί, συνεργείο του τμήματος Rating: 0

Παρεμβάσεις προσβασιμότητας από τη δημοτική αρχή Τρικκαίων

Παρεμβάσεις προσβασιμότητας από τη δημοτική αρχή  Τρικκαίων

Σε ακόμη μια ενέργεια συμβολής στη βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη των Τρικάλων, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων, Από το πρωί, συνεργείο του τμήματος Κτηριακών Εγκαταστάσεων και Υποδομών, τοποθέτησε νέα κολωνάκια, με φωσφορίζον χρώμα, στην οδό Γαριβάλδη. Αποξηλώθηκαν όλα τα παλιά κολωνάκια, που είχαν φθαρεί, και τα νέα τοποθετήθηκαν για να υπενθυμίζουν και να υποδεικνύουν, ότι τα αυτοκίνητα κινούνται επί του οδοστρώματος και δεν σταθμεύουν σε χώρο στον οποίο κινούνται πεζοί συμπολίτες, με μικρά παιδιά ή άτομα με αναπηρία.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που έχει καταβάλλει ο Δήμος Τρικκαίων από την έναρξη της νέας δημαρχιακής περιόδου, για διευκόλυνση της κίνησης των πεζών στην πόλη. Υπενθυμίζονται οι κατασκευές διαβάσεων με τις απαραίτητες προδιαγραφές στην κεντρική πλατεία, οι συνεχείς διαγραμμίσεις διαβάσεων σε όλη την πόλη, η απελευθέρωση των πεζοδρομίων στις οδούς Κανούτα και Καλαμάτα, η αλλαγή κολωνακίων στον ποδηλατόδρομο της οδού Γαριβάλδη κ.α.
Για τον λόγο αυτό, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν, με συνεχή μελέτη των προβλημάτων που ανακύπτουν ή παρατηρούνται στην πόλη.

Από το γραφείο Τύπου

kolonakia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή