"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10 C
Trikala

Παρεμβάσεις προσβασιμότητας από τη δημοτική αρχή Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ακόμη μια ενέργεια συμβολής στη βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη των Τρικάλων, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων, Από το πρωί, συνεργείο του τμήματος Κτηριακών Εγκαταστάσεων και Υποδομών, τοποθέτησε νέα κολωνάκια, με φωσφορίζον χρώμα, στην οδό Γαριβάλδη. Αποξηλώθηκαν όλα τα παλιά κολωνάκια, που είχαν φθαρεί, και τα νέα τοποθετήθηκαν για να υπενθυμίζουν και να υποδεικνύουν, ότι τα αυτοκίνητα κινούνται επί του οδοστρώματος και δεν σταθμεύουν σε χώρο στον οποίο κινούνται πεζοί συμπολίτες, με μικρά παιδιά ή άτομα με αναπηρία.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που έχει καταβάλλει ο Δήμος Τρικκαίων από την έναρξη της νέας δημαρχιακής περιόδου, για διευκόλυνση της κίνησης των πεζών στην πόλη. Υπενθυμίζονται οι κατασκευές διαβάσεων με τις απαραίτητες προδιαγραφές στην κεντρική πλατεία, οι συνεχείς διαγραμμίσεις διαβάσεων σε όλη την πόλη, η απελευθέρωση των πεζοδρομίων στις οδούς Κανούτα και Καλαμάτα, η αλλαγή κολωνακίων στον ποδηλατόδρομο της οδού Γαριβάλδη κ.α.
Για τον λόγο αυτό, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν, με συνεχή μελέτη των προβλημάτων που ανακύπτουν ή παρατηρούνται στην πόλη.

Από το γραφείο Τύπου

kolonakia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης