Παρουσίαση βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μια ξεχωριστή πρόσκληση απευθύνει ο Σταμάτης Μαλέλης στους κατοίκους των Τρικάλων, αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων. Μια ξεχωριστή πρόσκληση απευθύνει ο Σταμάτης Μαλέλης στους κατοίκους των Τρικάλων, αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων. Rating: 0

Παρουσίαση βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη στα Τρίκαλα

Παρουσίαση βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη στα Τρίκαλα

Μια ξεχωριστή πρόσκληση απευθύνει ο Σταμάτης Μαλέλης στους κατοίκους των Τρικάλων, αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων.

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού;

Μπορεί η αγάπη να την συντρίψει;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, σε μια Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης, ζεστή και ανθρώπινη, ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ψυχίατρος Γιώργος Τζίκας, ο οποίος θα αναφερθεί στο μείζων θέμα της γυναικείας κατάθλιψης.

Αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων, (Γαριβάλδη 8).

Είστε όλοι καλεσμένοι στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή πολλών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Αφήστε το σχόλιο σας