Παρουσίαση του «ΘΕΛΩ» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η  παρουσίαση του αστικού μη Κερδο-σκοπικού Σωματείου «ΘΕΛΩ»  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου . Όπως Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η  παρουσίαση του αστικού μη Κερδο-σκοπικού Σωματείου «ΘΕΛΩ»  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου . Όπως Rating: 0

Παρουσίαση του «ΘΕΛΩ» στα Τρίκαλα

Παρουσίαση του «ΘΕΛΩ» στα Τρίκαλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η  παρουσίαση του αστικού μη Κερδο-σκοπικού Σωματείου «ΘΕΛΩ»  στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου .

Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος του «ΘΕΛΩ» συμπατριώτισσα μας από τα Τρίκαλα κα Κορίνα Λιούτα, επιθυμία της είναι το πρώτο παράρτημα του «ΘΕΛΩ» πανελλαδικά να γίνει στην ιδιαίτερη Πατρίδα της.

Φωτογραφία της Κορίνα Λιούτα.

Όπως ανακοινώθηκε  η πρωτοβουλία αυτή αφορά μια κοινωνική καινοτομία στο χώρο της Υγείας, που δημιουργεί για πρώτη φορά μια «γέφυρα» διαμεσολάβησης μεταξύ Πολιτών και των Οργανωμένων Φορέων Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης αφιλοκερδώς, χωρίς κανένα πνεύμα ανταγωνισμού, μέσα από ένα εξανθρωπισμένο δίκτυο εθελοντών και υπηρεσιών, όπως ανέφερε η Πρόεδρος του «ΘΕΛΩ» κα Κορίνα Λιούτα.

Φωτογραφία της Κορίνα Λιούτα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή