Παρουσία Γ. Χονδρού η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος με το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Αμεσα δουλειά έπιασαν οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης. Και δουλειά επί της ουσίας και όχι για τα κανάλια. Σήμερα το πρωί δε, σε ένα από τα πιο σημαντικά υπουργε Αμεσα δουλειά έπιασαν οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης. Και δουλειά επί της ουσίας και όχι για τα κανάλια. Σήμερα το πρωί δε, σε ένα από τα πιο σημαντικά υπουργε Rating: 0

Παρουσία Γ. Χονδρού η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος με το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Παρουσία Γ. Χονδρού η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος με το αρμόδιο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Αμεσα δουλειά έπιασαν οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης. Και δουλειά επί της ουσίας και όχι για τα κανάλια. Σήμερα το πρωί δε, σε ένα από τα πιο σημαντικά υπουργεία, αυτό του Περιβάλλοντος ο νέος υπουργός – εκ των Οικολόγων προερχόμενος -, ο Γιάννης Τσιρώνης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια, με τα μέλη της γραμματείας και τον συντονιστή του τμήματος Περιβάλλοντος του κόμματος, τον εκ Μεσοχώρας κ. Γ. Χονδρό. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την πολιτική του υπουργείου και σοβαρά ζητήματα για το περιβάλλον. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης την ερχόμενη εβδομάδα. Εκεί θα παρουσιαστεί το κυβερνητικό πρόγραμμα σε όλους τους ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της περιβαλλοντικής πολιτικής.
Μάλιστα, στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιου είδους συναντήσεις, καθώς θεωρούν ότι αποτελεί στοιχείο της επαφής με την κοινωνία και δίαυλος συζήτησης με αυτή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή