Παρουσία της ΕΡΓΟΣΕ σε ημερίδα με θέμα τον Σιδηρόδρομο στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . H ΕΡΓΟΣΕ έλαβε μέρος στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα «Ο σιδηρόδρομος στην Περιφέρε H ΕΡΓΟΣΕ έλαβε μέρος στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα «Ο σιδηρόδρομος στην Περιφέρε Rating: 0

Παρουσία της ΕΡΓΟΣΕ σε ημερίδα με θέμα τον Σιδηρόδρομο στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας

Παρουσία της ΕΡΓΟΣΕ σε ημερίδα με θέμα τον Σιδηρόδρομο στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας

H ΕΡΓΟΣΕ έλαβε μέρος στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα «Ο σιδηρόδρομος στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Χρήστος Διονέλης έκανε εκτενή παρουσίαση των νέων σιδηροδρομικών έργων που εκτελεί και προγραμματίζει η ΕΡΓΟΣΕ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, στην παρουσίαση του αναφέρθηκε

– Στην ολοκλήρωση των έργων στον σιδηροδρομικό άξονα Πειραιάς – Αθήνα – Λάρισα – Θεσσαλονίκη.

– Στα ολοκληρωμένα έργα κατασκευής δύο κάτω διαβάσεων στις θέσεις Σαράγια και Γκαζέλο του Δήμου Τρικκαίων της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας.

– Στην εγκατάσταση σύγχρονων σιδηροδρομικών συστημάτων στο σιδηροδρομικό άξονα ΠΑΘΕ/Π (σύστημα ραδιοκάλυψης GSM-R και σύστημα σηματοδότησης-τηλεδιοίκησης – ETCS level 1).

– Στο έργο σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης και ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφαρσάλου – Καλαμπάκας.

– Στο έργο σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης και ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας – Βόλου.

– Στις μελέτες μελλοντικών έργων, όπως η μελέτη για τη διερεύνηση εναλλακτικών σεναρίων για την αναβάθμιση ασφάλειας της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στην Λάρισα με πιθανή υπογειοποίηση μέρους της γραμμής και η μελέτη νέου συνδετήριου σιδηροδρομικού κλάδου ο οποίος θα παρακάμπτει το Σ.Σ. Παλαιοφαρσάλου στην κατεύθυνση Λάρισα – Σοφάδες.

Παρουσιάσεις έκαναν επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΕΕΣΤΥ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, η Διοίκηση και εκπρόσωποι του ΟΣΕ, ο Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Χρήστος Πυργίδης κλπ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή