Παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη την Παρασκευή τα εγκαίνια του Ε 65 Reviewed by Momizat on . Παρουσία του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων        Χρήστου Σπίρτζη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου . Ήδη έχουν ολοκληρωθεί Παρουσία του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων        Χρήστου Σπίρτζη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου . Ήδη έχουν ολοκληρωθεί Rating: 0

Παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη την Παρασκευή τα εγκαίνια του Ε 65

Παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη την Παρασκευή τα εγκαίνια του Ε 65

Παρουσία του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων        Χρήστου Σπίρτζη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου .

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τελευταίες διεργασίες και η τελετή παράδοσης στην κυκλοφορία του Ε 65 θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Αύριο αναμένεται να γίνει γνωστή και η ώρα καθώς και ο τόπος.  

Πρόκειται γα ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην περιοχή μας , ο περιβόητος αυτοκινητόδρομος Ε 65 είναι πανέτοιμος  και η απόσταση για την Αθήνα για τους  πολίτες της Δυτικής Θεσσαλίας γίνεται πολύ πιο σύντομος .

Οι Τρικαλινοί θα εισέρχονται στον νέο αυτοκινητόδρομο από τους κόμβους  Μεγαλοχωρίου και  Λόγγου ενώ για διάστημα ενός μηνός περίπου δεν θα λειτουργούν τα διόδια Λόγγου και Σοφάδων  και η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη προκειμένου να γνωρίσει ο κόσμος τον νέο αυτοκινητόδρομο .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή