"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Παρουσία Χρυσοχοϊδη το μνημόσυνο του Τρικαλινού αστυνομικού Σκυλογιάννη και Ευαγγελινέλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Οι εγκληματίες είναι στη φυλακή εδώ και χρόνια, και πιστεύω ότι θα μείνουν εκεί μέχρι να πεθάνουν. Γιατί αυτό τους αξίζει»

Αυτό ήταν ένα μέρος της δήλωσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά το χθεσινό μνημόσυνο στη μνήμη των ειδικών φρουρών Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη οι οποίοι δολοφονήθηκαν πριν από 10 ακριβώς χρόνια στην περιοχή του Ρέντη.

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε ένα ευαίσθητο διάλογο με τη μητέρα του Ιωάννη Ευαγγελινέλη έστειλε μηνύματα στους εγκληματίες αλλά και μηνύματα στήριξης στους αστυνομικούς σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την αστυνομία. Τόνισε πως το παράδειγμα των δύο ειδικών φρουρών οδηγεί την αστυνομία στο να φροντίσει ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια των ειδικών φρουρών και επισήμανε ότι η θυσία τους δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Παρόντες στο μνημόσυνο, εκτός φυσικά από τα μέλη των οικογενειών των δύο ανδρών της ΔΙ.ΑΣ, ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστρατηγός Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος επιτελείου Α.Ε.Α. κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Δ/ντής Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος κ. Κουτσιβίτης Κωνσταντίνος,   ο Δ/ντής Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος κ. Κωστάζος Πρωτεσίλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομίας Πειραιά, κ. Τζεφεράκος Παναγιώτης, ο Διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αττικής Α/Δ κ. Τριαντάφυλλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, κ. Βασίλειος Ντούμας, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, κ. Στράτος Μαυροειδάκος και η δικηγόρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών κα Εβίτα Βαρελά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συνάδελφοι των αδικοχαμένων ειδικών φρουρών οι οποίοι, ανά ομάδες, περνούσαν με τις μηχανές τους σε ένα «θορυβώδες» αλλά εξαιρετικά συγκινητικό μνημόσυνο.

Το Lawandorder.gr ήταν εκεί, δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει. Είναι κρίμα όμως που κανένα άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν παρευρέθηκε.

Δείτε τις δηλώσεις και τον φόρο τιμής από τους συναδέλφους τους, στο ακόλουθο βίντεο.

Αιωνία τους η μνήμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης