Παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους το ΚΚΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική -Πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 12 Γενάρη, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων στις 8:3 το βράδ Η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική -Πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 12 Γενάρη, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων στις 8:3 το βράδ Rating: 0

Παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική -Πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 12 Γενάρη, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων στις 8:3 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχουν σύντομες παρεμβάσεις από τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει το ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με γλέντι με λαϊκό-δημοτική ορχήστρα.

Επίσης, η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων που στηρίζει το Κόμμα στη Θεσσαλία την Τετάρτη 9 Γενάρη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Χαδτζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στη Λάρισα.

Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις από υποψήφιους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή