"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.2 C
Trikala

Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα βιβλίο για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το ομώνυμο Μουσείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Στα Τρίκαλα στα Δυο Στενά…  Για τον Βασίλη Τσιτσάνη και το Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη», ο τίτλος του βιβλίου της Δήμητρας Μπαντή που παρουσιάστηκε στο ίδιο το Μουσείο, μία ημέρα πριν τα εγκαίνιά του. Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι τρικαλινοί άκουσαν τη συγγραφέα και τους προσκεκλημένους να αναλύσουν το βιβλίο και να συζητούν ζητήματα για το μουσείο, τον Τσιτσάνη, την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Δήμαρχος Κουρίου (Κύπρου) Παντελής Γεωργίου και ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, εστιάζοντας στη σημασία της καταγραφής γεγονότων για το Μουσείο.
Με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου, από τους Ρενάτα Δαλιανούδη – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιονίου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Παπαστεργίου – Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης (με βιντεοσκοπημένη ομιλία), Χρήστο Λάππα και Μιχάλη Ταμήλο – πρώην Δημάρχους Τρικκαίων, Στέλιο Καραγιώργο – Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μουσείου Τσιτσάνη, Γεωργία Ψύρρα – Πολιτισμολόγο και τη συγγραφέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης