Παρότι κρατούμενος, τρικαλινός καλλιεργούσε χασίς στις… γλάστρες του σπιτιού του Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (05-04-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, κρατού Συνελήφθη χθες (05-04-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, κρατού Rating: 0

Παρότι κρατούμενος, τρικαλινός καλλιεργούσε χασίς στις… γλάστρες του σπιτιού του

Παρότι κρατούμενος, τρικαλινός καλλιεργούσε χασίς στις… γλάστρες του σπιτιού του

Συνελήφθη χθες (05-04-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην οικία του.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 38χρονου, με την παρουσία συγγενικού του προσώπου.
Κατά την έρευνα, βρέθηκαν στον άυλειο χώρο μέσα σε θάμνους, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τριάντα εννέα (39) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (8) έως (34) εκατοστά, φυτεμένα σε (7) γλάστρες.
Σημειώνεται ότι ο 38χρονος είναι κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων από (26-03-2014), με ποινή κράτησης τεσσάρων (4) μηνών και μιας (1) ημέρας για κλοπή.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή