ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο αναπαλαίωσης με «φαντάσματα» από το παρελθόν Reviewed by Momizat on . ▸Την ώρα που η ελληνική κοινωνία πλήττεται από την επέλαση της ακρίβειας και τον τρόμο της πολεμικής απειλής το ΠΑΣΟΚ για να μας υπενθυμίσει την αναιμική παρουσ ▸Την ώρα που η ελληνική κοινωνία πλήττεται από την επέλαση της ακρίβειας και τον τρόμο της πολεμικής απειλής το ΠΑΣΟΚ για να μας υπενθυμίσει την αναιμική παρουσ Rating: 0

ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο αναπαλαίωσης με «φαντάσματα» από το παρελθόν

ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο αναπαλαίωσης με «φαντάσματα» από το παρελθόν

▸Την ώρα που η ελληνική κοινωνία πλήττεται από την επέλαση της ακρίβειας και τον τρόμο της πολεμικής απειλής το ΠΑΣΟΚ για να μας υπενθυμίσει την αναιμική παρουσία του πραγματοποιεί συνέδριο προεκλογικού χαρακτήρα, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή.

Είχε προηγηθεί η ψηφοφορία για την αλλαγή ονόματος και επιστροφή στον πράσινο ήλιο. Το «Κίνημα Αλλαγής» αποδείχτηκε τελικά βραχύβιο όπως η «Ελιά», η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και όλες οι άλλες μεταμφιέσεις της μεταλλαγμένης σοσιαλδημοκρατίας.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει και μια επικοινωνιακή ρελάνς του Νίκου Ανδρουλάκη στη διαδικασία εκλογής αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ που έκλεψε λίγη από τη «λάμψη» και το momentum του.

Καθόλου ενθαρρυντικά για τη Χαριλάου Τρικούπη δεν ήταν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, όπου η ΠΑΣΠ δεν καρπώθηκε τίποτα από την κατάρρευση της ΔΑΠ, απεναντίας υποχώρησε.

Πέρα από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πολιτικό περιεχόμενο της ομιλίας Ανδρουλάκη στην οποία είναι αναγκασμένος πια να αποσαφηνίσει τις θέσεις, τη θολή προεκλογική στρατηγική και τη μετεκλογική στάση του κόμματος.

Το βάρος ωστόσο φαίνεται ότι θα δοθεί για την ώρα σε διαφημιστικές συνταγές με έμφαση στην «καθημερινότητα και τα σημερινά προβλήματα» του πολίτη ώστε να καλύψει την ουσιαστική συμπόρευση με τις κεντρικές πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής.

Για μετά το συνέδριο παραπέμπεται και η παρουσίαση ενός «ρεαλιστικού προγράμματος με σοσιαλδημοκρατική σφραγίδα». Παρών στη προσπάθεια πολιτικής νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ θα δώσουν με ομιλίες τους ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και άλλα «φαντάσματα» από το παρελθόν όπως οι πρώην πρόεδροι του κόμματος Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή