ΠΑΣΟΚ Τρικάλων: Η Δημοκρατία νίκησε Reviewed by Momizat on . Με φράση δανεισμένη από τον Γεώργιο παπανδρέου, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων αναφέρεται στι τελευταίες εξελίξεις με τη Χ.Α. Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων συ Με φράση δανεισμένη από τον Γεώργιο παπανδρέου, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων αναφέρεται στι τελευταίες εξελίξεις με τη Χ.Α. Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων συ Rating: 0

ΠΑΣΟΚ Τρικάλων: Η Δημοκρατία νίκησε

ΠΑΣΟΚ Τρικάλων: Η Δημοκρατία νίκησε

Με φράση δανεισμένη από τον Γεώργιο παπανδρέου, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων αναφέρεται στι τελευταίες εξελίξεις με τη Χ.Α. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων συνεδρίασε την Κυριακή 29/9/13 με θέμα τις εξελίξεις και τα γεγονότα τα σχετικά με τη Χ.Α. Από πολύ νωρίς είχαμε επισημάνει τους κινδύνους που προέρχονται από συμπεριφορές φιλοναζιστικές και φασιστικές. Γι’ αυτό και καταδικάσαμε απερίφραστα και σε έντονους τόνους το πολιτικό μόρφωμα της Χ.Α. και το είχαμε χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση, γεγονός που είχε προκαλέσει εντύπωση στα άλλα κόμματα και την κοινωνία.
Το ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλούς μήνες έθεσε το θέμα της Χ.Α σαν επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση και πρότεινε την ενιαία στάση των κομμάτων του Συνταγματικού τόξου καθώς και την επιβολή της έννομης τάξης, πριν τον πλήρη εκτροχιασμό της οργάνωσης. Δυστυχώς όμως θρηνήσαμε θύματα.
Επιτέλους η δικαιοσύνη μίλησε, τα θεσμικά αντανακλαστικά, που προβλέπονται από το Σύνταγμα, ενεγοποιήθηκαν και η Δημοκρατία νίκησε! Έγινε έτσι σε όλους μας κατανοητό ότι μία εγκληματική οργάνωση δε μπορεί να διαταράξει τη σταθερότητα της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει εγγυητής σταθερότητας και θα διασφαλίσει τη Δημοκρατία, χωρίς μικροκομματικές λογικές και συμπεριφορές. Ειδικά σήμερα που η Εθνική ενότητα και η σταθερότητα, που στηρίζονται στη Δημοκρατία, είναι επιβεβλημένες.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας