ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Τρίτος ο Λεων. Μέλλιος στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή που μας πέρασε ο Π.Α.Σ Πηνειός διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ ανωμάλου δρόμου στο αισθητικό άλσος Λάρισας. Για άλλη μια φορά ο αθλητής του συλλόγ Την Κυριακή που μας πέρασε ο Π.Α.Σ Πηνειός διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ ανωμάλου δρόμου στο αισθητικό άλσος Λάρισας. Για άλλη μια φορά ο αθλητής του συλλόγ Rating: 0

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Τρίτος ο Λεων. Μέλλιος στη Λάρισα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Τρίτος ο Λεων. Μέλλιος στη Λάρισα

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Π.Α.Σ Πηνειός διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ ανωμάλου δρόμου στο αισθητικό άλσος Λάρισας.

Για άλλη μια φορά ο αθλητής του συλλόγου μας Μέλλιος Λεωνίδας συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία Μίνι.

Η διαδρομή ήταν κυκλική 2 χ.λ.μ η στροφή και διήρκεσε 20 λεπτά . Η εκκίνηση του αθλητή μας ήταν πολύ καλή όπου κρατήθηκε στις πρώτες θέσεις και με τον δυνατό ρυθμό που κράτησε μέχρι τέλους κατέκτησε την 3η θέση.

Επίσης στην ίδια κατηγορία άνευ συμμετοχής , πήρε μέρος και ο μικρότερος αδερφός του, ο Παντελής Μέλλιος όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για το μέλλον αφού θα συμμετάσχει κανονικά και αυτός σε αγώνες με την φανέλα του συλλόγου μας.

 

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

“TRENCH”  ΕΝΔΥΜΑΤΑ

HELLAS GOLD ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΥΣΟΥ

ΚΑΦΕ  “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟN”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή