Πατέρας και Γιος υποψήφιοι σε διαφορετικούς συνδυασμούς στον δήμο Φαρκαδόνας ! Reviewed by Momizat on . Τελικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές µπορούν να συµβούν τα πάντα, ακόµη και µέλη µιας οικογένειας να κατέρχονται σε δυο διαφορετικούς συνδυασµούς. Κι αν κάποιοι Τελικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές µπορούν να συµβούν τα πάντα, ακόµη και µέλη µιας οικογένειας να κατέρχονται σε δυο διαφορετικούς συνδυασµούς. Κι αν κάποιοι Rating: 0

Πατέρας και Γιος υποψήφιοι σε διαφορετικούς συνδυασμούς στον δήμο Φαρκαδόνας !

Πατέρας και Γιος υποψήφιοι σε διαφορετικούς συνδυασμούς στον δήμο Φαρκαδόνας !

Τελικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές µπορούν να συµβούν τα πάντα, ακόµη και µέλη µιας οικογένειας να κατέρχονται σε δυο διαφορετικούς συνδυασµούς. Κι αν κάποιοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν, δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στο ∆ήµο Φαρκαδόνας για να πειστούν.

Προ δεκαηµέρου περίπου η υποψήφια δήµαρχος Φαρκαδόνας κα ∆έσποινα Μπότη, ανακοίνωσε υποψήφιο δηµοτικό σύµβουλο, που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Χθες µε ανάρτηση στο διαδίκτυο και στην προσωπική του σελίδα σε µέσω δικτύωσης ο νύν δήµαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος δήµαρχος ο κ. Θανάσης Μεριβάκης, ανακοίνωσε την κάθοδο υποψηφίου, ο οποίος είναι γιος, του υποψηφίου της κα ∆έσποινας Μπότη.

Τελικά οι εκλογές κρύβουν εκπλήξεις. Τώρα αν είναι ευχάριστες οι δυσάρεστες, κανείς δεν µπορεί να γνωρίζει…

Έφ. ‘Ερευνα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή