Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός οδηγός του τροχαίου στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα στο δρόμο Γιάννουλης – Αμπελώνα και στο οποίο έχασαν τη ζωή του Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα στο δρόμο Γιάννουλης – Αμπελώνα και στο οποίο έχασαν τη ζωή του Rating: 0

Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός οδηγός του τροχαίου στη Λάρισα

Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός οδηγός του τροχαίου στη Λάρισα

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα στο δρόμο Γιάννουλης – Αμπελώνα και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός του ενός οχήματος 35 ετών, παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και η μία επιβάτης του άλλου οχήματος ηλικίας 83 ετών.

Νεκρός είναι ο 35χρονος Αστέριος Κόκκας, κάτοικος Γιάννουλης με καταγωγή από τη Βερδικούσια. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα του και τα παιδιά τους ήταν σε σχολική εκδρομή και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για το τραγικό συμβάν. Λόγω του δυστυχήματος το σχολείο επέστρεψε άμεσα από την εκδρομή.

 Η επιβάτης του άλλου οχήματος μαζί με τον οδηγό και μία ακόμη γυναίκα πήγαιναν σε βάπτιση συγγενικού τους προσώπου στην περιοχή του Αμπελώνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή