«Πατρίδα μας όλη η Γη» – 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων με Χαΐνηδες και Υπόγεια Ρεύματα Reviewed by Momizat on . Με σύνθημα «Πατρίδα μας όλη η Γη»,  θα διεξαχθεί το 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων στο πάρκο Ματσόπουλου στις 6 & 7 Ιουλίου, μια γιορτή αλληλεγγύης, φι Με σύνθημα «Πατρίδα μας όλη η Γη»,  θα διεξαχθεί το 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων στο πάρκο Ματσόπουλου στις 6 & 7 Ιουλίου, μια γιορτή αλληλεγγύης, φι Rating: 0

«Πατρίδα μας όλη η Γη» – 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων με Χαΐνηδες και Υπόγεια Ρεύματα

«Πατρίδα μας όλη η Γη» – 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων με  Χαΐνηδες και Υπόγεια Ρεύματα

Με σύνθημα «Πατρίδα μας όλη η Γη»,  θα διεξαχθεί το 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων στο πάρκο Ματσόπουλου στις 6 & 7 Ιουλίου, μια γιορτή αλληλεγγύης, φιλίας, πολιτισμού, προβληματισμού και συζητήσεων, παιδικών παιχνιδιών και θεματικών εργαστηρίων, συναυλιών και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Ένα κορυφαίο πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός, ένας θεσμός πια στην περιοχή μας, και όχι μονό… Μια μεγάλη κι ανοιχτή συνάντηση του κόσμου των κινημάτων, της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της αμφισβήτησης και της ανατροπής.

Ένα φεστιβάλ που στηρίζεται στην ανοιχτή συνέλευση και στη δημιουργία και τη φαντασία των πολλών ανθρώπων που το στηρίζουν και το μεγαλώνουν κάθε χρόνο και περισσότερο. Ένα φεστιβάλ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή