Πεζοδρόμια χωρίς … πεζούς! Reviewed by Momizat on . MENOYME TΡIKAΛA : Και τώρα, πεζοδρόμια χωρίς ... πεζούς!Ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές, ανάθεση εργολαβίας για κατασκευή πεζοδρομίου εκεί που δεν περπατάει κα MENOYME TΡIKAΛA : Και τώρα, πεζοδρόμια χωρίς ... πεζούς!Ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές, ανάθεση εργολαβίας για κατασκευή πεζοδρομίου εκεί που δεν περπατάει κα Rating: 0

Πεζοδρόμια χωρίς … πεζούς!

Πεζοδρόμια χωρίς … πεζούς!

MENOYME TΡIKAΛA : Και τώρα, πεζοδρόμια χωρίς … πεζούς!
Ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές, ανάθεση εργολαβίας για κατασκευή πεζοδρομίου εκεί που δεν περπατάει κανένας πεζός! Μπροστά από το 33ο Δημοτικό Σχολείο, (Ματαραγκιώτου και Στρατού), ακριβώς απέναντι από το προαύλιο του σχολείου. Εκεί που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι δάσκαλοι και οι γονείς που μεταφέρουν τα παιδιά τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Σήμερα (!) άρχισαν οι εργασίες για κατασκευή πεζοδρομίου… Στην πλευρά αυτή δεν περπατούν ούτε μαθητές, ούτε γονείς. Υπάρχει άλλο πεζοδρόμιο εφαπτόμενο στην αυλή του σχολείου, αλλά και ο δρόμος, που είναι “τυφλός” προς τον Προφήτη Ηλία που εξυπηρετούν άνετα, όλους. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα άχρηστο “εργάκι” που, ίσως, εξυπηρετεί ψηφοθηρικές ανάγκες ή καλύπτει κάποια “υποχρέωση” του δημάρχου. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν γειτονιές χωρίς πεζοδρόμια και με λασπόδρομους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή