Πεζός έχασε τη ζωή του στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αιγάνης – Παρασύρθηκε από φορτηγό Reviewed by Momizat on . Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, όταν επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, όταν επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Rating: 0

Πεζός έχασε τη ζωή του στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αιγάνης – Παρασύρθηκε από φορτηγό

Πεζός έχασε τη ζωή του στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αιγάνης – Παρασύρθηκε από φορτηγό

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, όταν επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Αιγάνης.

Ο άτυχος άνδρας, που παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής τα στοιχεία της ταυτότητας του αναζητούνται από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας που διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, παρασύρθηκε από φορτηγό που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό που αμέσως μετά σταμάτησε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αυτό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα και στο σημείο εκτός της αστυνομίας μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή