Πεζός παρασύρθηκε από Ι.Χ.-Η κατάσταση της υγείας κρίνεται σοβαρή Reviewed by Momizat on . Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό ενός 50χρονου πεζού σημειώθηκε χθες το βράδυ στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων kotoulas bros. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος φύλα Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό ενός 50χρονου πεζού σημειώθηκε χθες το βράδυ στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων kotoulas bros. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος φύλα Rating: 0

Πεζός παρασύρθηκε από Ι.Χ.-Η κατάσταση της υγείας κρίνεται σοβαρή

atixima
Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό ενός 50χρονου πεζού σημειώθηκε χθες το βράδυ στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων kotoulas bros.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος φύλακας του σουπερ μάρκετ «Ατλάντικ» κατευθυνόταν πεζός προς το πρατήριο kotoulas bros για να πάρει τσιγάρα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ. που κινούνταν προς Τρίκαλα τον εμβόλισε με αποτέλεσμα ο 50χρονος να βρεθεί αιμόφυρτος καταμεσής στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, οι διερχόμενοι οδηγοί και οι υπάλληλοι του πρατηρίου έσπευσαν να προσφέρουν άμεσα βοήθεια στον βαριά τραυματισμένο φύλακα.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και κάνοντας ταυτόχρονα έναν ανθρώπινο κλειό γύρω από το σώμα του 50χρονου προειδοποιούσαν τους οδηγούς που κινούνταν κατά μήκος της οδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων μετά από μισή ώρα καθυστέρηση κατέφθασε ασθενοφόρο από την Φαρκαδόνα και παρέλαβε τον άτυχο φύλακα μεταφέροντάς τον στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η κατάσταση της υγείας μέχρι στιγμής κρίνεται σοβαρή.

OichaliaNEWS.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή