"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Πελέ: Ξανά στην εντατική ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Βραζιλιάνος άσος της μπάλας εισήχθη ξανά στην εντατική,  λόγω γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, όπως μετέδωσε το βραζιλιάνικο ESPN – Πριν λίγα 24ωρα είχε πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο

Συγκεκριμένα,  το βραζιλιάνικο Μέσο έκανε λόγο για επιδείνωση της υγείας του, λίγα 24ωρα αφότου πήρε εξιτήριο από τη Μονάδα μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το νοσοκομείο από την πλευρά του, μέχρι στιγμής, δεν έχει να δώσει νεότερες πληροφορίες γύρω από το ζήτημα αυτό.

Υπενθυμίζεται πως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, βγήκε την περασμένη Τρίτη, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν από τις 31 Αυγούστου, μετά τον εντοπισμό του όγκου σε εξετάσεις ρουτίνας.

«Έχω ήδη βγει από την εντατική και είμαι στο δωμάτιό μου», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη. Μάλιστα, διαβεβαίωνε ότι διάβασε τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που έλαβε και ευχαρίστησε «κάθε έναν από εσάς που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια».

«Συνεχίζω κάθε ημέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω 90 λεπτά, συν την παράταση. Θα βρεθούμε σύντομα», σημείωνε στην ανάρτησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης