Πενθεί η οικογένεια του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και συνολικά το προσωπικό του Δήμου, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον πόνο τους για τον αδόκητο χαμό του καλού συν Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και συνολικά το προσωπικό του Δήμου, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον πόνο τους για τον αδόκητο χαμό του καλού συν Rating: 0

Πενθεί η οικογένεια του Δήμου Τρικκαίων

Πενθεί η οικογένεια του Δήμου Τρικκαίων

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και συνολικά το προσωπικό του Δήμου, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον πόνο τους για τον αδόκητο χαμό του καλού συναδέλφου, φίλου και υπαλλήλου, Σωτήρη Μπραχάλα.
Η δημοτική αρχή και οι συνάδελφοί του, συλλυπούνται και συμπαρίστανται στην οικογένεια και τους οικείους τού εκλιπόντος.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2019 στη διάρκεια εργασιών στο χωριό Ρίζωμα του Δήμου Τρικκαίων.
Αμέσως μόλις αυτό έγινε γνωστό, ο κ. Παπαστεργίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ντιντής και υπηρεσιακά στελέχη μετέβησαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου ήδη είχε μεταφερθεί ο άτυχος υπάλληλος, σε προσπάθεια ανάνηψης.
Δυστυχώς, η προσπάθεια των γιατρών δεν είχε αποτέλεσμα και ο αγαπητός και άξιος υπάλληλος εξέπνευσε.
Τα αίτια για τις συνθήκες του θανάτου ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Ο Σωτήρης Μπραχάλας είχε γεννηθεί το 1968 και είχε θητεία 27 ετών στον Δήμο Τρικκαίων, στο τμήμα Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης με ειδικότητα ΔΕ Δενδροκόμος. Ηταν έμπειρος, πρόθυμος και εργατικός, με αποτέλεσμα να είναι αγαπητός από όλους/ες
Η κηδεία του θα γίνει με δαπάνες του Δήμου Τρικκαίων.
Τέτοιες στιγμές, τα λόγια περιττεύουν. Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή