"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Πεντακοσάευρο από τον Εφραίμ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εξαιρετική η πρωτοβουλία της «Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών» η οποία διοργάνωσε, χθες στο κλειστό των Τρικάλων, τουρνουά μπάσκετ με μέλη της από την Θεσσαλία, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Τρικκαίων με τρόφιμα. Σημαντικό δε να καταγραφεί ότι ο κόσμος ήταν πολύς και η «σοδειά» ιδιαίτερα πλούσια.

Η έκπληξη της εκδήλωσης ήρθε όμως από την απρόσμενη εμφάνιση ενός πολυσυζητημένου προσώπου, του Αγιορείτη ηγούμενου Εφραίμ, τον οποίο, ευκαιρίας δοθείσης καθώς βρέθηκε στην περιοχή, προσκάλεσε και συνόδεψε στην εκδήλωση ο μητροπολίτης Χρυσόστομος.

Μετά την σχετική ομιλία και τα συγχαρητήρια για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία των αστυνομικών, ο γέρων Εφραίμ, αφού ζήτησε συγνώμη καθώς προσήλθε απροετοίμαστος για να συνεισφέρει σε τρόφιμα, ανασήκωσε το ράσο και έβγαλε το πορτοφόλι. Εκεί, υπό τα όμματα των απορημένων παρισταμένων, ο ηγούμενος έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των πεντακοσίων ευρώ και το έδωσε στους διοργανωτές για την προμήθεια τροφίμων!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να απορεί κανείς τους, αν βέβαια γνώριζαν πόσο …βαθύς γνώστης των χρηματοοικονομικών δεδομένων είναι ο Εφραίμ. Θα μπορούσε να πληρώσει ακόμα και με Bitcoin…

K.T.

ENHMEΡΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης