"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Περίοδος πολιτικών μετεγγραφών ή Γελοιότητας το ανάγνωσμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ας δείξει κατανόηση η συμπαθής τάξη των ποδοσφαιριστών, με την αναγωγή μας σε ποδοσφαιρικό επίπεδο του θέματος των μεταγραφών στο χώρο της πολιτικής, που δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ανάλογα με τα χρονικά όρια των συμβολαίων και τα χρήματα που τους προσφέρουν, αλλάζουν συχνά ομάδες, αυτή είναι η δουλειά τους. Στην πολιτική όμως, επιβεβαιώνουν τον ύψιστο βαθμό ξευτίλας, τυχοδιωκτισμού και γελοιότητας.
Χωρίς τσίπα και ντροπή, οι φαύλοι και ιδιοτελείς, για την βουλευτική έδρα και την εξουσία, καταπατούν κάθε έννοια ιδεολογικής συνέπειας, ηθικής και εντιμότητας. Φάσκουν και αντιφάσκουν με τις δηλώσεις τους, γλείφουν κυριολεκτικά εκεί που έφτυναν πριν και για την πολιτική τους επιβίωση, κάνουν συνεχείς κωλοτούμπες.
Παραξενεύτηκαν και απόρησαν κάποιοι στις πρόσφατες ψηφοφορίες για Π.τΔ., όταν ακούστηκαν φήμες για χρηματισμό βουλευτών! Μα, αυτή συμπεριφορά τους χωρίς αξίες και ηθικούς φραγμούς, δεν οδηγεί τη σκέψη του σκεπτόμενου πολίτη, στην αρπαχτή και μάλιστα χωρίς περιστροφές και αναστολές;
Ας συνεχίσουν λοιπόν οι άθλιοι τον κατήφορο της ξευτίλας. Από τους τυχοδιώκτες που ευτελίζουν το σύνολο των πολιτικών, η ρημαγμένη χώρα δεν έχει να περιμένει τίποτα. Στο χέρι μας είναι, αν θα εξακολουθούν τέτοιοι γελοίοι, να κυβερνάνε και να ψηφίζουν νόμους που ρυθμίζουν τη ζωή μας.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός
Υ.Γ. όταν δεν έχει επιχειρήματα ν’ αντιμετωπίσει τον πολιτικό του αντίπαλο, τότε ανοητολογεί. Και ενίοτε επικίνδυνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης